KARABÜK İYİ PARTİ’DE BİR ŞOK DAHA!

KARABÜK İYİ PARTİ’DE BİR ŞOK DAHA!
Yayınlama: 11.04.2023
A+
A-

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği genel seçimleri için siyasi partiler milletvekili aday sıralamalarını açıkladılar. Listelerin açıklanmasının ardından siyasi partilerin Karabük’te aday sıralamalarına tepkiler çoğalıyor.

Aday sıralamasında en çok tepkiler İyi Parti’ye geldi. İyi Parti Milletvekili adayı olarak 1. Sıra Kübra Dursun, 2. Sıra İsmail Yalav ve 3. Sıra Ozan Canyurt’u göstermişti.

Adayların açıklanmasının ardından Karabük İyi Parti’de istifalar da peş peşe gelmeye başladı. İl Yönetim Kurulu Üyesi Türkcan Cantürk’ün istifasının ardından bugün eski İl Başkanı ve Karabük Milletvekili Aday Adayı Ali Çetin Aygün’ de parti üyeliğinden istifasını açıkladı.

İyi Parti Karabük İl ve İlçe Başkanlıkları seçimlerinde eleştiri oklarını üzerine alan ve yanlı davranması nedeniyle partililerin büyük bir bölümünün tepkisine maruz kalan Ali çetin Aygün’ün, milletvekili sıralamasına giremeyince parti üyeliğinden istifa etmesine bir anlam verilemedi. Bazı çevreler ise, “kendisinden de bu beklenirdi” yorumlarını yaptılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.