MİLLET İTTİFAKI’NDA 2. TUR MESAİSİ

MİLLET İTTİFAKI’NDA 2. TUR MESAİSİ
Yayınlama: 18.05.2023
A+
A-

28 Mayıs Tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi Karabük’te Millet İttifakını oluşturan siyasi partiler bir araya gelerek seçim koordinasyon toplantısı yaptı.

Safranbolu Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ile Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin Karabük İl Başkanları ve Yöneticileri ile Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileri katıldı.

BAŞKAN ELİF KÖSE GENÇLERE VE KADINLARA SESLENDİ

Toplantı öncesi basın mensuplarına bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, kadın seçmenlere seslenerek “6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’un kaldırılmasını isteyen, adı terör örgütü Hizbullah’la anılan HÜDA PAR’ın ortak olduğu Cumhur İttifakını mı destekleme istiyorsunuz?, gerçekten gencine, kadınlara, işçiye, emeklisine önem veren, onların daha konforlu yaşamasını isteyen, bunun için proje ve çözümler üreten, birleştirici, sevgi dilini kullanan Millet İttifakı’nı mı desteklemek istersiniz. Ben inanıyorum ki gençlerimiz ve kadınlarımız, özellikle de kadınlarımız Atatürk’ün verdiği bütün hakları kaybetmemek için Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerdir. Doğru olan budur çünkü.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 28 . Dönem Karabük Milletvekili seçilen Cevdet Akay ise bir soru üzerine, CHP’yi PKK terör örgütüyle ilişkilendiren Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek “CHP’yi PKK terör örgütüyle ilişkilendirmek, biz geldiğimizde terör örgütü elebaşını serbest bırakacağız ifadeleri tamamen asılsız ve yalandır. Bu bir algı operasyonudur. Finansal, ekonomik sıkıntıları örtbas etmek adına gündemi değiştirme çabalarıdır. Maalesef bütün tv kanalları iktidarın elinde olduğu için dini ve milliyetçilik duygularını kullanarak bunu yaymaya çalıştılar. Ama halkımız esasında buna inanmıyor. Bizim terörle en ufak bir ilişkimiz olmaz. Abdullah Öcalan’ı çıkarma gibi benzeri propagandaların hiçbiri bizim ajandamızda yok. Bütün aday adayları buradayız. Hepimizin aile yapısı belli. Hepimiz teröre sonuna kadar karşıyız. Lütfen rica ediyorum bunu kullanmayın, bölücülük yapmayın. Bizim birlik ve beraberlik ruhuna ihtiyacımız var, ikilik oluşturmayın. Bizden PKK olmaz. Bizden PKK’ya destek olmaz. PKK’ya destek verenler belli geçmişte. Bunu anlayın. Televizyona PKK sözde yetkililerini çıkarıp mektup okutan, Oslo’da oturup gizli görüşmeler yapan, bunları biz mi yaptık. Devletin terör örgütü ilan ettiği kuruluş onların ittifakı içinde bulunuyor. Halkımız bunu görmüyor mu? Orada HÜDA PAR var. Bunların kadınlarımıza yaptığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin laik düzenini yıkmak için yaptıkları belli. Biz bu sefer bunları halkımıza yüksek frekanstan anlatacağız. Cumhur İttifakına sesleniyorum, Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum siz herkesin cumhurbaşkanısınız, lütfen böyle algılar oluşturmayın, bölücülük yapmayalım. Huzur inde demokratik bir seçim geçirelim. Halkımızın verdiği karara hepimiz saygılı olacağız. Bu sefer halkımız en doğru kararı verecektir.” dedi.   

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.