CEVDET AKAY SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

CEVDET AKAY SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
Yayınlama: 22.04.2023
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük 1. Sıra milletvekili adayı Cevdet Akay, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Akay bayramın ikinci günü de sahadaydı.

CHP Karabük 1. Sıra milletvekili adayı Cevdet Akay ilk olarak Karabük Yücel Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarımızla bayramlaştı. Onların sorunlarını dinleyen Akay, çözüm noktasında gerekeni yapacağını söyledi. Akay’a huzurevi ziyareti sırasında Merkez İlçe Başkanı Mustafa Erten, Belediye Meclis Üyesi Ayla Durak, il gençlik kolları ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.  Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Cevdet Akay “Günümüze çok değerli çınarlarımızla bayramlaşarak başladık. Ne mutlu bizlere ki yaşlılarımızın ellerini öptük, kucaklaştık, hayır dualarını aldık. Çınarlarımızla sohbet ettik, eski bayramları yad ettik. Yaşlılarımızın ilgi ve sevgileri bizleri çok duygulandırdı. İlgilerinden dolayı Huzurevi müdürümüz Sn. Recep Akar’a sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

CHP milletvekili adayı Cevdet Akay, daha sonra Karabük Merkez Demirciler Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Akay, Muhtar Hayrettin Soylu’ya ve tüm köy sakinlerine coşkularından dolayı teşekkür etti.

Cevdet Akay buradaki programının ardından CHP Safranbolu ilçe örgütü tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Buradaki programa milletvekili adayları Abdullah Çakır ve Bayram Karadağ’ın yanı sıra İl Başkanı Vedat Yaşar, CHP yüksek disiplin kurulu üyesi Doğuşcan Aygün, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ilçe başkanları, ittifak ortakları, kadın kolları, gençlik kolları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.