ÖZEL İDAREDE ŞERAFETTİN KELLECİ DÖNEMİ

ÖZEL İDAREDE ŞERAFETTİN KELLECİ DÖNEMİ
Yayınlama: 15.03.2023
A+
A-

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’un emekli olması nedeniyle boşalan koltuğa, Karabük Valiliği İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci vekaleten atandı. Kelleci’nin önümüzdeki haftalarda asaleten atanması bekleniyor. Kelleci’nin bu göreve atanması, Karabük’te nokta atışı tam isabet atama olarak değerlendirildi.

 1999 yılından bu tarafa Karabük Valiliği İl Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Şerafettin Kelleci, aynı zamanda 2005 yılından bu yana Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürlüğü görevini de yürütüyordu.

Birlik Müdürlüğünün görev alanında bulunan Merkez İlçeye bağlı Köylerde yol, içme suyu, kanalizasyon, sulama suyu vb. alt ve üst yapı hizmetlerine ilişkin idare görevlerden olan ihale, ödeme vb. iş ve işlemlerini yürüten Şerafettin Kelleci, yine İl Yazı İşleri Müdürlüğüne bağlı  AB Diş İlişkiler Proje Bürosu sorumlusu olarak ilgili Büro  personeli ile birlikte Karabük’e bir çok proje kazandırdı. Safranbolu İlçesi Nüfusuna kayıtlı olan Şerafettin Kelleci, evli iki çocuk babası. Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine vekaleten atanan Şerafettin Kelleci, yarın görevine başlayacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.