RECEP ÖZÇELİK’TEN ANLAMLI İSTEK!

RECEP ÖZÇELİK’TEN ANLAMLI İSTEK!
Yayınlama: 30.04.2023
A+
A-

Karabük’lü hayırsever iş insanı Recep Özçelik’ten anlamlı bir öneri geldi. Özçelik “Karabük Devlet Hastanesi Yaptırma Derneği kurulmasını istiyorum. Karabük Belediye Başkanı sayın Rafet Vergili bu işin lokomotifi olsun. Şahsen bu yaşımda adım atmaktan aciz Recep Özçelik olarak defaten 1.000.000-TL katkıda bulunurum.” dedi.

İş insanı Recep Özçelik sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Karabük’e Devlet Hastanesi yapılması için birdernek kurulması ve derneğin başkanlığını da Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yapması önerisinde bulundu. Kendisinin de başlangıç için 1 Milyon TL destekte bulunacağını ifade eden Özçelik, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Karabük Devlet Hastanesi Yaptırma Derneği kurulmasını istiyorum.

İl olarak Karabük, ilçe Devlet Hastanesine gitmemelidir.

Gönüllü 1.000 Kişi 100.000- Tl  başlangıçta versek, Yüzmilyonlira eder.

Karabük Belediye Başkanı sayın Rafet VERGİLİ işin lokomotifi olarak, Bayır Mahallemizde kurulu kent merkezimizdeki Özel haddehanelerin bulunduğu yerleri, İMAR TADİLATI yaparak ve kendisi de DERNEK BAŞKANLIĞI’nı alarak işe başlasa, inanıyorum ki, çok kısa zamanda biz bu işi yaparak bitiririz.

Eski DEVLET HASTANEMİZ’i de yaptırmak için böyle başladığımızı, her ay ellerimde 250 TL Haddecilerden, 50 TL Demir tüccarı ve komisyonculardan talep ederek topladığımı bilen arkadaşlar sanırım vardır. Derneği kuralım.

Şahsen bu yaşımda adım atmaktan aciz Recep ÖZÇELİK olarak defaten 1.000.000-TL BİRMİLYON TL. ile katkıda bulunurum.

Haydi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM KARABÜK.

İş insanı Recep Özçelik’in bu anlamlı talebine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.