CHP ADAYLARINA HER YERDE YOĞUN İLGİ VAR

CHP ADAYLARINA HER YERDE YOĞUN İLGİ VAR
Yayınlama: 18.04.2023
A+
A-

CHP Karabük Milletvekili adayları Cevdet Akay, Abdullah Çakır ve Bayram Karadağ, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi ziyaret ettiler. CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, ittifak ortak temsilcileri, CHP kadın kolları ve gençlik kollarının katılımıyla gerçekleşen ziyarette “Birlik beraberlik ve güç birliği” mesajı verildi. Ziyarette en az 2 Milletvekili çıkarılacağına olan inanç vurgulandı.

CHP Karabük milletvekili adaylarının ikinci durağı, CHP Eflani ilçe başkanlığı oldu. 3 vekil adayı, il başkanı, gençlik ve kadın kollarının katıldığı ziyarette heyet,  ilçe başkanı Ahmet Aytaç ve partililer tarafından karşılandı. Ziyarette Karabük’ten bir değil iki milletvekili çıkarılacağına olan inanç vurgusunu yapıldı. Milletvekili adayı Cevdet Akay: “Korku dağlarını yıkacağız” dedi.

Eflani CHP İlçe Başkanlığı’ndan sonra, Eflani Pazar yeri ve esnaf ziyareti gerçekleştirildi.  Tüm ittifak ortaklarının katıldığı ziyarette pazar esnafının samimi karşılaması, millet ittifakının başaracağına dair inancı yeniledi.

Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği Karabük Şube Başkanlığının düzenlediği iftar yemeğine de katılım sağlandı. Saadet Partisi İl Başkanı Muhsin Çebi ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Başkanı Aziz Gündoğdu’nun organize ettikleri davete, CHP Karabük 1. Sıra Milletvekili adayı Cevdet Akay ve CHP Gençlik kolları katılım sağladı. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.