BURASI KARABÜK

Yayınlama: 30.03.2024
A+
A-

KARABÜK AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ, ÇEVRENİN ÇEKİM MERKEZİ, BAŞHEKİM Sayın TAYLAN ÇEBİ ve BÜYÜK BAŞARI..

Karabük Ağız Diş Hastanesi, çevre İl ve İlçelerin sağlık aradığı bir çekim merkezi haline geldi. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sayın TAYLAN ÇEBİ ve birlikte çalıştığı arkadaşları, öylesine güzel hizmetler üretiyorlar ki..

HASTANE, ÇEVRENİN ÇEKİM MERKEZİ HALİNE GELDİ..

Zonguldak’ın Karabük’e yakın ilçeleri, Bartın, Kastamonu gibi birçok komşu İl hastaları Karabük Ağız Diş Hastanesi’ne sağlıklarına çözüm aramaya geliyorlar..

Hastane, aynı zamanda DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ öğrencilerinin de poliklinik hizmetine açılmış ve yıllardır bu alanda da çok / çok önemli hizmet üretiyor.

Bütün bu güzel hizmetler üretilirken, yaşanan sıkıntılar yok mu? Elbet var ve UZMAN DİŞ HEKİMİ kadrosu noktasında bir dizi sıkıntılar yaşanıyor..

Ancak, insanüstü bir gayretle çalışan kadro bu sıkıntıyı en az hissettirme gayreti içerisinde ve bunu da başarıyorlar..

Başhekim Doç. Dr. Sayın TAYLAN ÇEBİ ve arkadaşlarının gayreti, gerçekten çok büyük ve bu gayretin semeresini de halk çok iyi hizmet alarak görüyor..

Karabük Ağız Diş Hastanesi, Karabük’ün yüz akı durumunda..

***

ÖNCELİKLE SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN YER DEVRİ, DAHA SONRA BAYIR MAHALLE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YAPIMI….

YEREL SEÇİMLER, bir sonraki gün sonuçlanıyor ve artık Karabük gerçek sorunlarına dönecek. Hatta, süratle dönmeli. Zira, Karabük tam anlamı ile çözülmesi gereken bir sorunlar yumağı halinde..

BAKINIZ, YILLARDIR DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTE BİNASI KONUŞULUR..

Bayır Mahalle Ağız Diş Hastanesi, Başhekim Doç. Dr. Sayın TAYLAN ÇEBİ ve birlikte çalıştığı arkadaşlarınca öylesine güzel hizmetler üretiyor ki, bu hizmetlerin birkaç tık daha yükseltilmesi için DİŞ HEKİMLİĞİ Fakülte Binası şart.

YILLARDIR BU İŞ KONUŞULUYOR..

Orada bulunan KBÜ ŞİRİNEVLER Hastanesi EK BİNASI kaldırılacak, o yer SAĞLIK BAKANLIĞI tarafından ÜNİVERSİTEYE verilecek ve bu alana DİŞ HEKİMLİĞİ Fakülte binası yapılacak..

OLAYIN ÖZETİ BU..

Karabük, artık böylesine hayati konulara yönelmeli..

Vali Sayın MUSTAFA YAVUZ, KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof. Dr. Sayın FATİH KIRIŞIK, Karabük Milletvekilleri Sayın CEM ŞAHİN, Sayın ALİ KESKİNKILIÇ, Sayın CEVDET AKAY bu konuyu gündemlerine, gündemlerinin birinci sırasına almalı.

Bayır Mahalle DİŞ  HEKİMLİĞİ FAKÜLTE Binası, ilgi ve girişim bekliyor..

***

KARABÜK İL SAĞLIK MÜDÜRÜ OP. DR. Sayın İSMAİL KARA, BAYIR MAHALLE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTE BİNA ARAZİSİ…

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Sayın İSMAİL KARA, Karabük’ün sağlık sorunlarına çözüm üretebilmek amacı ile çırpınıyor ve birlikte çalıştığı arkadaşları ile her yere yetişmeye gayret ediyorlar.

İl Sağlık Müdürü Sayın İSMAİL KARA, Bayır Mahalle DİŞ HEKİMLİĞİ Fakülte Binası’nın yapılacağı alanı SAĞLIK BAKANLIĞI adına sahibi olarak görülüyor.

KBÜ ŞİRİNEVLER EK BİNASI, artık işlevini yitirdi orada..

Bu alanın ÜNİVERSİTEYE DEVRİ ve o alana DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTE Binası yapılması için, Sayın İSMAİL KARA’nın çok ciddi fonksiyonlar icra edeceği garanti..

Op. Dr. Sayın İSMAİL KARA, Karabük’e bu hizmeti de verebilmenin yolunu Bakanlık nezdinde açacaktır kuşkusuz ve böyle bir hizmeti Karabük kendisinden bekliyor elbet.

Böylece, KARABÜK’ÜN ÖNÜ TAMAMEN AÇILACAKTIR..

Karabük AĞIZ / DİŞ Hastalıkları çözüm Merkezi olacaktır..

***

GEÇEN AKŞAM DÜZENLENEN İFTAR YEMEĞİNDE NET BİÇİMDE GÖRDÜK, CHP SAFLARINI SIMSIKI HALE GETİRMİŞ…

Geçtiğimiz akşam CHP İl Eski Başkanlarından Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL, eski İl, İlçe Başkanlarına, CHP bünyesinde görev almış insanlar, Belediye Başkan Adayı, Belediye Meclis Üye Adayları ve Basın mensuplarına bir iftar yemeği ikram etti.

Samimi bir ortamda, sohbetler edildi..

Sayın ERDOĞAN DİNÇEL kısa bir selamlama konuşması yaparak, Ülke gündemine, insanların çektikleri ekonomik sıkıntılara değindi. Daha sonra, Belediye Başkan Adayı Sayın BAYRAM KARADAĞ konuştu..

Sayın BAYRAM KARADAĞ konulara ne kadar vakıf, ne kadar derinlikli bir bilgi birikimine sahip olduğunu o konuşması ile gösterdi..

KARABÜK, ÇOK KEYİFLİ BİR KENT HALİNE GELECEK dedi…

KARABÜK, YAŞANABİLİR BİR KENT OLACAK dedi.

ÇOCUKLARIMIZ mutlu, keyifli, sanat dolu bir Kentte yaşayacak dedi.

***

AVUKAT Sayın ERDOĞAN DİNÇEL’İN, CHP’Lİ KADROLARA VERDİĞİ İFTAR YEMEĞİ PARTİNİN GELECEĞİNE IŞIK TUTTU

CHP İl Eski Başkanlarından Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL , önce ki akşam CHP İl ve İlçe eski Başkanlarına, Basın Mensuplarına bir iftar yemeği verdi..

Belediye Başkan Adayı Sayın BAYRAM KARADAĞ burada bir konuşma yaparak “BİZ PAHALI KAMPANYA YAPMADIK ve YAPANLAR HALKIN AYAĞINA GİDEN, HALKLA BİRE / BİR TEMAS KURAN CHP’Lİ KADROLARIN BU SEÇİMDEN NASIL BAŞARI İLE ÇIKTIKLARINI GÖRECEKLER..” anlamında ifadeler kullandı..

Bir yerde de “ GEÇİM SIKINTISI ÇEKEN VATANDAŞ, BU KADAR PAHALI KAMPANYALARI GÖRÜNCE BİR KENDİ YAŞADIKLARINA, BİR KAMPANYADA YAPILAN  MASRAFLARA BAKIYOR ve BUNUN FATURASINI DA MI BEN ÖDEYECEĞİM DİYOR..” anlamında konuştu..

Sayın ERDOĞAN DİNÇEL’in düzenlediği organizasyon, CHP Bünyesini, CHP Genetik haritasını, bu Kentte en iyi bilenlerden birisi olarak, bize de bir dizi mesaj verdi diyebiliriz.

CHP BÜNYESİNDE BİRLİK SAĞLANMIŞ, BÜTÜNLÜK ÜST DÜZEYDE..

16 BİN OY, 16 BİN OLARAK SANDIĞA GİRECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR..

Ancak; nisan, mayıs, haziran ayları çok sıcak geçecek CHP’DE..

Olayın bu noktası da belli..

***

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN İKİ BÜYÜK YATIRIMI, ŞİRİNEVLER TIP FAKÜLTESİ, BAYIR MAHALLE DİŞ HEKİMLİĞİ…

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’nin önünde iki büyük yatırım var ve Rektör Prof. Dr. Sayın FATİH KIRIŞIK dileriz bu işleri en şık, en güzel bir biçimde halledecektir..

ŞİRİNEVLER TIP FAKÜLTESİ BİNASI..

BAYIR MAHALLE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTE BİNASI..

Elbet bunlar kolay işler değil, önceleri ARAZİ SORUNU çözüme kavuşacak. Örneğin; ŞİRİNEVLER TIP Fakültesi için, MİLLİ EĞİTİM Bakanlığı İmam-Hatip  Lisesi’ni boşaltacak ve yeri Üniversiteye verecek..

Daha sonra Bayır Mahalle’de ki ŞİRİNEVLER Hastanesi EK BİNASI boşaltılacak, yeri ÜNİVERSİTEYE verilecek falan ve bu işlerin öncelikle halledilmesi için seri, süratli bir çalışma temposu gerekecek.

Vali Sayın MUSTAFA YAVUZ, Rektör Prof. Dr. Sayın FATİH KIRIŞIK, Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Sayın İSMAİL KARA bu işleri gündemlerinin ilk sırasına alarak, süratle çözebilecek Yöneticiler.

Karabük Milletvekilleri Sayın CEM ŞAHİN, Sayın ALİ KESKİNKILIÇ ve Sayın CEVDET AKAY yapılacak / yapılan girişimlerin Bakanlıklar nezdindeki tüm sorunların halledilmesini temin edeceklerdir.

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü, yeter ki Makam Odası, Makam Odasına Jakuzi gibi lüzumsuz olaylara dalarak veya Eflani Meslek Yüksekokulu’na kerime yollama gibi şık olmayan girişimlere dalarak zaman öldürmesin.

KARABÜK ve KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN, HEZMETE İHTİYACI VAR..

***

KARABÜK’ÜN DEĞİL; “TÜM ÜLKENİN EN BÜYÜK KÖYÜ BOSTANBÜKÜ’NÜN SAĞLIKLI BİR KANALİZASYONU VAR MI.?”

Karabük’ün değil, tüm Ülkenin en büyük Köyü olarak ilan edilen BOSTANBÜKÜ Köyü’nün sağlıklı bir kanalizasyon sistemi var mı acaba..?

Karabük İL ÖZEL İDARESİ kanalı ile İL GENEL MECLİSİ hemen her yıl çok ciddi paralar harcayarak, çok önemli yatırımlar yapıyor..

BU BAĞLAMDA, BOSTANBÜKÜ KANALİZASYONU için ne yapılmış..

Bizim hatırladığımız BOSTANBÜKÜ Köyü’nün bir bölüm kanalizasyonu, Sayın İBRAHİM ÖZTÜRK’ün yaptırdığı ve Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TALLİP ERDOĞAN’ın Karabük’e yatırım olarak resmini astırdığı YURDA bağlı.

3 BİN KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU’NUN FOSSEPTİĞİNE BAĞLI..

Pazartesi günü SEÇİLMİŞ OLACAK / OLAN yeni İL GENEL MECLİS Üyeleri, bu görevinizi unutmayın sakın, bu sizin göreviniz ve mutlaka halledilmesi gerek.

Ne dersiniz..?

***

3 NİSAN “BİR KENTİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU DEĞİL..”,  “BİR KENTİN KURULUŞU…” ve UNUTULMUŞLUK…

YEREL SEÇİMLER nedeni ile 3 NİSAN KARABÜK’ÜN KURULUŞU unutuldu ve Belediye Başkan Adaylarından Sayın BAYRAM KARADAĞ’ın dışında bunu hatırlayan / hatırlatan bile olmadı..

Sayın BAYRAM KARADAĞ, elbet hatırlar, hiç unutmaz. Zira, KARDEMİR İŞÇİSİDİR, diğer işçi arkadaşları ile birlikte VARDİYA ARACINA BİNER, EKMEK PARASINI ALNIN TERİ İLE DİĞER ARKADAŞLARI GİBİ KAZANIR evine gider..

UNUTUR MU 3 NİSAN GÜNÜNÜ..

Karabük Valiliği bir hazırlık yaptı mı acaba..?

Karabük Belediyesi’nin bir hazırlığı var mı..?

KARDEMİR Genel Müdürlüğü’nün bir düşüncesi var mı..?

ÖZÇELİK-İŞ Sendikası’nın bir hazırlığı var mı..?

Yazarın Son Yazıları
11.05.2024
03.03.2024
05.05.2024
09.05.2024
02.05.2024
17.04.2024
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.